Waarom een dinner event een goed idee is als teambuilduitje

Waarom een dinner event een goed idee is als teambuilduitje

Wordt het een GPS-spel door de stad, een zeskamp of een spellen op het strand? Het is tijd voor de jaarlijkse teambuilding dag, maar de keuze is reuze. Wat past het beste bij uw werknemers? Wat zal iedereen leuk vinden? Probeer eens een dinner event! Dinner events zijn erg geliefd omdat u alles onder één dak kunt doen, en eten moet u immers toch. Maar een dinner event kent nog meer grote voordelen.

De perfecte afsluiter

Na een drukke dag vol meetings en projecten, is niets lekkerder dan lekker ontspannen en even uw gedachten weg te zetten. Op die manier bent u de volgende dag weer volledig opgeladen om aan een nieuwe werkdag te beginnen. Een dinner event is dan ideaal. Niet alleen houdt vrijwel iedereen wel van een goede maaltijd, ook is het spelelement van een dinner event uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit. Twee vliegen in één klap dus! Want wie vindt het nou niet leuk om het moordmysterie op te lossen tijdens het wereldberoemde spel Cluedo?

Een leuke avond voor iedereen

Er zijn mensen die het leuk vinden om wiskundige vraagstukken op te lossen, mensen die een topper zijn in organisatorische vaardigheden, mensen die goed zijn in het oplossen van cryptische omschrijvingen… al deze capaciteiten zijn nodig tijdens de uitdagende dinner events. Er zijn bovendien vaak geen fysieke capaciteiten nodig, dus ook voor mensen die wat minder gecharmeerd zijn van sport en actie, kunnen genieten van een mooie avond. Met een groot scala aan verschillende soorten spellen, is er altijd wel één te vinden die naadloos aansluit op uw bedrijf en medewerkers. Op die manier zal het lastig worden een medewerker te vinden die de activiteit níet leuk vindt!

Aan te passen op uw wensen

Een aantal van onze spellen kunnen we volledig personaliseren. Zo is de Battle of the Tables helemaal aan te passen op uw bedrijf en medewerkers. Dit is een spel waar teams met behulp van iPads verschillende vragen beantwoorden en opdrachten doen. Een avond lachen bij die vraag over hoe Frank ook alweer blunderde tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers, of wie ook alweer zijn auto tegen die van zijn voorganger parkeerde in de parkeergarage. U kunt er zelfs ook voor kiezen om terug te koppelen naar een meeting of project, gewoon om stiekem te checken of iedereen het écht wel begrepen heeft.

Er is geen tijdnood

Niets is zo onvoorspelbaar als een werkdag. Zo staan meetings er vaak om bekend uit te lopen. En hoe vaak is het weleens voorgekomen dat projecten veel meer tijd kosten dan gepland? Het kan zomaar zijn dat op de dag van het dinner event, er nét een meeting plaatsvindt die uitloopt aan het eind van de dag. Gelukkig hoeft u zich daar bij ons geen zorgen om te maken. Komt u een uurtje later? Dan kunt u gewoon aan het event beginnen wanneer het u uitkomt. Die tijd kunt u makkelijk compenseren met de extra tijd die we tussen de spellen door plannen.

Iedereen krijgt een ander gezicht

Tenminste, zo werkt het vaak op het moment dat u collega’s in hun privéleven leert kennen. Die HR-medewerkster blijkt ineens een spontane gezellige meid buiten de werkmuren, en Jan van Finance blijkt plotseling een kei in het beantwoorden van showbizzvragen. Een dinner event is ideaal om uw collega’s op een andere manier te leren kennen. Dat is niet alleen bevorderlijk voor de werksfeer, u krijgt immers meer respect voor elkaar, maar wie weet ontpopt er zich ook een vriendschap tussen collega’s die elkaar niet of nauwelijks kenden.