Event Masters - Cunina - CSR
Event Masters - Cunina - CSR
Event Masters - Cunina - CSR
Event Masters - Cunina - CSR
Previous Next

Partner van Cunina

Event Masters is een structurele partner van Cunina: een kleine NGO met een groot hart. Cunina zet zich in voor het verbeteren van de toegang tot en de kwaliteit van het lager- en voortgezet onderwijs in het Zuiden. Al meer dan twintig jaar, werkt de organisatie actief samen met EFA (Education For All) en de Millennium Development Goals: gratis onderwijs voor alle kinderen wereldwijd.

Er is een enorme behoefte aan medische hulp in het Himalaya-gebergte in Nepal. Dat is waarom Event Masters bijdraagt aan de opleiding van veertig Cunina pleegkinderen de communautaire Medische Medewerker in de regio. Om het "Institute of Eventology ' te bewerkstelligen, in samenwerking met Cunina, doneren we € 1 per genodigde. Elke keer dat u kiest voor ons, steunt u Cunina's goede doelen.

Een videoreportage over ons project in Nepal vind je here.

Meer info over Cunina vind je here.

 

Partner van Buy1Give1

B1G1 helpt bedrijven over de hele wereld om meetbare en langdurige impact te maken en zo een groter doel te koppelen aan het bedrijf. Dat is de reden waarom Event Masters graag partner is van Buy1Give1. Het gaat immers om die impact die we zo graag creëren. Niet alleen bij onze gewaardeerde klanten, maar in een groter geheel ook de maatschappij. Hieronder kan u onze impact tot heden vinden:

Over Event Masters

U vraagt zich wellicht af, 'wie zijn de mensen achter Event Masters?' Wil je meer over ons te weten komen, kom eens langs. Stuur ons een e-mail. Of bel gewoon even.

Company

Pin the following images

Johnny Signs Diploma Cucina Nepal
Event Masters - Cunina - CSR
Bert En Johnny Diploma
Event Masters - Cunina - CSR
Previous Next
Contact Us