Let's play & train

Entertraining

Entertraining

Entertraining is een Teambuilding-surplus. Een nieuwe wind doorheen het coaching-en trainingslandschap. Geen dilemma’s meer voor u, want Teambuilding en Training gaan hand in hand. Kortom: Entertraining = training + fun!

Meer informatie?  Download onze Entertraining brochure hier.

Fun voor de deelnemers, leerrijk voor de onderneming!

We geven uw medewerkers een uitdagende, constructieve teambuilding. Tegelijk neemt een team van onafhankelijke observatoren met ipads en specifieke software, gedragingen van teams en individuen waar. Op basis van deze waarnemingen zal een gecertifieerd coach een theoretisch “social learning” model uitwerken waarmee u als bedrijf nadien aan de slag kan. Op die manier omarmen een eerder ontspannende teambuilding en een eerder inspannend Learning & Development traject elkaar en spelen we in op nieuwe trends. Entertraining verloopt in vier stappen: een intakegesprek, een observatie, een leuke teambuilding met coaching en een uitgebreide debriefing.

Bij Entertraining is het een win-winsituatie! Entertraining verloopt op een locatie naar keuze. Wij zoeken met plezier mee naar een geschikte locatie. Wilt u catering, een overnachting, seminariemogelijkheden of heeft u andere tailormade wensen? Laat het ons weten!

KMO-Portefeuille

Wist u dat u via de KMO Portefeuille als bedrijf tot 40% subsidie krijgen op een Entertraining? Event Masters is voor zijn Entertraining programma’s erkend als Dienstverlener Opleidingen door VLAIO.

Contacteer ons

 

Ontdek Entertraining op 13/12 in het Radisson Blu hotel te Antwerpen

Zelf ontdekken wat Entertraining inhoudt? Ontdek Entertraining in het Radisson Blu Astrid Hotel op 13 december 2018.

Wat kan je verwachten?

  • Een kennismaking met de faciliteiten van het Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen
  • Een introductie tot een nieuw concept van 'Learn' en 'Play'
  • Het beleven van een Entertraining

Hier vind je alvast een voorsmaakje van het programma:

13h: Receptie

13h20 - 13h40: Verwelkoming en speech

13h45 - 16h: Entertraining

16h10 - 16h30: Nabespreking en resultaten

16h30 - 17h: netwerkmoment

Schrijf je in

Pin the following images

Contact Us