Georgië - onbekend, maar uniek

Incentives / In our suitcase

Imgonline Com Ua Compressed 0ydqh2kknswomdmo
Imgonline Com Ua Compressed 5ect1a0ygkidetkw
Imgonline Com Ua Compressed 7v0kriqihd5
Imgonline Com Ua Compressed 9c0kcrayeyfe45n
Imgonline Com Ua Compressed Hdcd2bjgc0u94m
Imgonline Com Ua Compressed Ooeeji4zgkfoj
Shutterstock
Previous Next

Georgië – onbekend maar uniek

Onlangs trokken we naar Georgië om deze relatief onbekende bestemming beter te leren kennen en wat blijkt? Georgië is een hippe en trendy bestemming voor een incentivereis. We inspireren je graag met de mogelijkheden van dit gastvrije land.

Naast veel incentivemogelijkheden zoals directe vluchten vanuit Brussel, design hotels en authentieke restaurants stelt ook zeker het landschap van het land niet teleur. Van besneeuwde bergtoppen naar palmbomen aan de kust van de Zwarte Zee. Veelzijdigheid alom.

Tblisi – de kleurrijke hoofdstad van Georgië

Is er een betere manier om de hoofdstad te ontdekken dan met een paronamisch zicht vanuit een restaurant? Wij denken van niet. Een kabeltrein of ‘funicular’ brengt je naar het restaurant om daar te genieten van de Georgische hoofdstad en van livemuziek en dans. Tblisi is een stad die rijk is aan trendy hotels en restaurants. New York is er eigenlijk niets tegen. Zo overnacht je bijvoorbeeld in het “Rooms Design Boutique Hotel of het Stamba Boutique Hotel. Beiden erg charmante smaakvol ingerichte hotels.

Een bezoek aan de bekendste historische sites zoals Svetitskhoveli Cathedral en Jvari Monastery kan natuurlijk niet ontbreken. Deze zijn gelegen in Mtskheta, één van de oudste steden van Georgië. In 1994 werd deze site zelfs UNESCO Werelderfgoed.

Natuur en wijn

Tijd om de natuur in te trekken met 4x4’s naar Juta Village en Kazbegi. Avontuurlijke geesten halen hier hun hart op met paragliding, paardrijden, fietstours of stevige wandelingen door de bergen. De Georgische natuur is de moeite waard om te ontdekken! s’ Avonds eet je bij een lokaal gezin waar je de Georgische gastvrijheid echt kan ontdekken en kan zien hoe deze mensen leven. Samen met de familie zal je samen ‘Georgian Supra’ klaarmaken. Laat je onderdompelen in de Georgische huiselijke sfeer.

Je verlaat Georgië niet zonder wijn te proeven. Dit kan in de Kakheti regio. Gasten krijgen er de kans om het unieke productieproces mee te maken en er zelf aan deel te nemen.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Contacteer ons voor een op maat gemaakt programma in Georgië, een pareltje op de grens tussen Oost-Europa en Azië.

Extra: dankzij onze Catalyst Partner in Georgië kunnen we ook daar interessante en uitdagende activiteiten aanbieden om je incentive / internationaal event naar een nog hoger niveau te tillen.

 

 

Pin the following images

Next Event: Baku is het nieuwe Dubai
Contact Us