Meetcentive: Santiago de Compostela

Incentives / International meetings and events

O
O
O
O
O
O
O
O
Butafumeiro
Think Spain Santiagodecompostela Carlosgfernandez Copy
Previous Next

Hoe zorg je ervoor dat je meeting een uitdaging wordt? Wel, je gaat op 'meetcentive' naar Santiago de Compostela! Tijdens het wandelen is er meer dan voldoende tijd om te reflecteren, brainstormen en om best practices te delen met je collega's. 20 topmanagers gingen op een inspirerende 'meeting on the road' and wandelden de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. 310 mijlpalen op 62 kilometer voetpaden vol geschiedenis.

Zin in een vergelijkbare uitdaging? Neem contact op met onze incentive-afdeling.

Wist je dat?

  • Elk jaar bezoeken meer dan 2,5 miljoen mensen de Camino de Santiago. 250 000 van hen, ontvangen uiteindelijk de officiĆ«le accreditatie. Dit betekent dat ze de laatste 100 km van de tocht vervolledigden.
  • Percebes, oftewel eendenmosselen worden vooral gegeten in Spanje en Portugal en zijn kreeftachtigen die leven op de randen van rotsen. Het is een dure delicatesse, die er wel wat speciaal uitziet.
  • De Botafumeiro is een bekend wierookvat, dat je terugvinden in de Kathedraal van Santiago de Compostela. Het is het grootste wierrookvat dat heen en weer geslingerd wordt door 8 mannen. Het weegt 51 kg en op het hoogste punt, bereikt de Botafumeiro een hoogte van 21 meter! Een spektakel om te zien!

Pin the following images

Next Event: Meetcentive: Malta & Gozo
Contact Us