Meet Jan

PCO & DMC

Destination Management (DMC)

Als toonaangevende Belgische DMC (Destination Management Company) en Professional Conference Organiser met kantoren gesitueerd tussen Brussel en Antwerpen, voorziet Event Masters diensten in België en Luxemburg.

Wij kunnen uw partner zijn voor Destination Management, Evenementen, Meetings, Conferenties, Teambuilding, Productlanceringen, Incentives, Special Interest Groups, Association Management, Upscale FITs en alle soorten van Receptive Travel. Daarbovenop hebben we een ongeëvenaarde kennis van onze prachtige bestemming, België. Verder hebben we al de verbeelding, expertise en lokale contacten die nodig zijn om een uniek en exclusief programma te plannen voor meetings, incentives, conventies en special interest tours.

België is Europa in een notendop, met niet minder dan 35 UNESCO Werelderfgoedsites. Er is iets voor iedereen, met meer dan 200 musea, 300 Art Nouveau gebouwen in Brussel, meer dan 800 verschillende bieren en 2000 chocoladewinkels. De surrealistische schilder René Magritte en de Art Nouveau pionier Victor Horta noemden België hun thuis, samen met een dozijn andere 'onbekende' beroemde Belgen.

 

Pin the following images

Contact Us