Knowing me, knowing you

Teambuilding / Conference Ice breaker

Kmky
Kmky
Kmky
Kmky
Kmky
Kmky
Kmky
Previous Next

Een unieke conferentie ijsbreker nodig? Dan is Knowing me, Knowing you hét ideale concept. Leer elkaar op een leuke manier beter kennen en bouw relaties op door stimulerende gesprekken aan te gaan. Het doel is om zoveel mogelijk zakelijke en persoonlijke overeenkomsten met de andere spelers te verzamelen om punten te verdienen voor jouw team.

Ontwikkelde kwaliteiten:

  • Fun
  • Teamwork
  • Communicatievaardigheden
  • Netwerken
  • Onderhandelingsvaardigheden verbeteren

Teambuilding

Knowing me, knowing you

Info & Prices

Download our info sheet of this concept to have a closer look into the program and the estimated prices.


Download Case

Persoonlijke gegevens toevertrouwd aan Event Masters worden aan de databank van Event Masters, Brownfieldlaan 37-1 in Willebroek toegevoegd. Deze gegevens worden verwerkt door Event Masters als onderdeel van haar klantenadministratie en marktonderzoek met het oog op de uitvoering van gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes voor onze producten en diensten. Indien u dit soort informatie niet wenst te krijgen, gelieve ons hiervan per e-mail op de hoogte te brengen via: legal@eventmasters.be. U heeft het recht deze gegevens te raadplegen of te corrigeren. Raadpleeg onze privacy policy om meer te weten over hoe we uw gegevens gebruiken.

Thank you for your interest in our concept. Please feel free to contact us for more info.
We like to work closely together with our clients in order to make the best service and find the ideal event that suits your needs.

Download File

Pin the following images

Next Event: Focus Booster
Contact Us