Apero teambuilding

Teambuilding / Conference Ice breaker

Event Masters - Teambuilding - Whisky Wisdom - Apero
Event Masters - Teambuilding - Whisky Wisdom - Apero
Event Masters - Teambuilding - Whisky Wisdom - Apero
Event Masters - Teambuilding - Whisky Wisdom - Apero
Event Masters Teambuilding Team Tonic Board Bord Strookjes Strips
Event Masters Teambuilding Team Tonic Bottles Cards Board
Event Masters Teambuilding Team Tonic Cards Fruits
Event Masters Teambuilding Team Tonic Scent Team Teamwork
Previous Next

Whisky Wisdom - Een teambuilding organiseren en terwijl genieten van een goede whisky?

“Too much of anything is bad, but too much good whiskey is barely enough.” Mark Twain
Organiseer een teambuilding evenement voor uw bedrijf aan het einde van uw conferentie
Whisky Wisdom biedt een avond vol entertainment die uw deductieve vaardigheden zal testen in een ontspannen en gezellige sfeer.

Whisky Wisdom is de perfecte afsluiting van uw congres en combineert teambuilding met de immer populaire slaapmuts. Geniet van een goed gesprek, een luchtige competitie en een whisky shot.

Whisky's zijn rijk en divers aan geuren, meer dan eender welk ander geestesrijk drankje. Elk land produceert van oudsher zijn eigen soort whisky, maar zelfs in dat soort zijn er nog verschillende soorten om uit te kiezen. De aard van de gebruikte granen, de destillatiemethode en de gekozen rijpingsvaten zijn wat elke whisky zo bijzonder maakt. Whisky is een avontuur. Whisky Wisdom nodigt u uit om zijn diversiteit te ontdekken en ervan te genieten.

Na een korte introductie krijgen de teams de spelregels van deze teambuilding, samen met hun doos met botanicals. Nu wordt opscheppen over je kennis gestimuleerd, omdat het einddoel erin bestaat de eerste groep te zijn die de aromas van 's werelds meest populaire whisky's herkent!

Team Tonic - Een originele teambuilding organiseren tijdens het aperitief?

Waan jij jezelf een echt gin-kenner? Team Tonic biedt een avond vol entertainment die uw deductieve vaardigheden zal testen in een ontspannen en gezellige sfeer.

Uniek in Europa

Team Tonic is de perfecte afsluiter van uw congres en combineert teambuilding met het immer populaire slaapmutsje! Geniet van stimulerende gesprekken, luchtige competitie en enkele frisse G&Ts.

Na een korte introductie krijgen de teams de spelregels samen met hun doos met botanicals. Nu wordt opscheppen over je kennis gestimuleerd, omdat het einddoel erin bestaat de eerste groep te zijn die de aromas van 's werelds meest populaire gins herkent!

Gebruik je zintuigen 

Met je geurstrip in de hand zal je elk geurmonster in de botanische kit identificeren. Deze schijnbaar eenvoudige taak kan al snel omslaan in een hilarische en actieve discussie. Jouw team verzamelt zich om unaniem te beslissen wat bij wat hoort.

 

Teambuilding

Whisky Wisdom

Pin the following images

Next Event: Knowing me, knowing you
Contact Us