Beat The Box

Teambuilding / Conference Ice breaker

Teambuildings, Teamwork, Team Event, Uitdagend, Teamchallenge, Teamgoal, Entertraining, Training, Coaching, Escape, Box
Btb1
Btb8
Btb9
Btb10
Btb12
Btb14
Btb16
Btb29
Btb31
Btb35
Previous Next

Teams combineren hun verschillende vaardigheden met als doel creative oplossingen te vinden en de code te kraken.

Het begint allemaal met een mysterieuze videoboodschap. Een mysterieuze stem daagt de deelnemers uit tot een uitdaging. De teams moeten een code kraken, hiervoor hebben ze maar beperkte tijd. De team kan winnen door deze code in een elektronisch cijferslot te voeren voordat de tijd is verstreken. Slagen ze in hun opzet, dan stopt de countdown.

De enige bruikbare hulpmiddelen van het team is een box van aluminium die vergrendeld is. De box open krijgen is dus de eerste stap. In de box vindt het team allerlei cases met puzzels en codes die ontrafeld moeten worden.

Eenmal gelukt, vindt het team letters in de laatste case. Met deze letters moet een slogan, woord of code worden gevormd. Slaagt het team hierin, dan is de overwinning binnen handbereik!

Learning Outcomes

Een van de meest belangrijke zaken tijdens het spel is dat de deelnemers elkaars kwaliteiten gebruiken, ze combineren en samen tot een creatieve oplossing komen. Het deel dat Beat the box nog interessanter maakt, is dat alle teams uiteindelijk moeten samenwerken. Ze moeten hun aanwijzingen samenleggen om de code te kunnen kraken. Teamwork is daarbij essentieel.

Deze teambuilding is ook beschikbaar als Teamtraining. Bovendien maak je hier aanspraak op korting via de KMO-Portefeuille. 

Teambuilding

Beat The Box

Key Business Benefits

  • leiderschap en creativiteit
  • conflict en communicatie
  • planning en doelgerichtheid
  • vertrouwen
  • overleg en beslissing

Minimum aantal personen: 15

Maximum aantal personen: 500

Indoor: YES

Outdoor: YES

Minimum timing: 2 hours

Maximum timing: 3 hours

Staff event: YES

Client event: YES

Info & Prices

Download our info sheet of this concept to have a closer look into the program and the estimated prices.


Download Case

Persoonlijke gegevens toevertrouwd aan Event Masters worden aan de databank van Event Masters, Brownfieldlaan 37-1 in Willebroek toegevoegd. Deze gegevens worden verwerkt door Event Masters als onderdeel van haar klantenadministratie en marktonderzoek met het oog op de uitvoering van gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes voor onze producten en diensten. Indien u dit soort informatie niet wenst te krijgen, gelieve ons hiervan per e-mail op de hoogte te brengen via: legal@eventmasters.be. U heeft het recht deze gegevens te raadplegen of te corrigeren. Raadpleeg onze privacy policy om meer te weten over hoe we uw gegevens gebruiken.

Thank you for your interest in our concept. Please feel free to contact us for more info.
We like to work closely together with our clients in order to make the best service and find the ideal event that suits your needs.

Download File

Pin the following images

Next Event: Need 4 Speed
Contact Us