Boom Time

Teambuilding / Conference Ice breaker

Teambuilding - Conference Breaker - Team Event - Music - Boom Time
Teambuilding - Conference Breaker - Team Event - Music - Boom Time
Teambuilding - Conference Breaker - Team Event - Music - Boom Time
Teambuilding - Conference Breaker - Team Event - Music - Boom Time
Teambuilding - Conference Breaker - Team Event - Music - Boom Time
Teambuilding - Conference Breaker - Team Event - Music - Boom Time
Teambuilding - Conference Breaker - Team Event - Music - Boom Time
Previous Next

Muzikale en oppeppende teambuilding: Boom Time

Boom Time is een unieke ijsbreker of energizer voor conferenties. Teams verenigen zich terwijl ze zelf adrenaline-oppompende muziek creëren. Deze besmettelijke ijsbreker transformeert elke conferentieruimte in een kleurrijk orkest dat iedereen zal enthousiast zal maken en van een nieuwe lading energie zal voorzien. Het is als Guitar Hero op steroïden!

Deelnemers van de conferentie maken samen muziek met een Boomwhacker. Wat is een Boomwhacker? Boomwhackers Tuned Percussion Tubes zijn lichtgewicht, holle, kleurgecodeerde, plastic buizen, en door hun lengte afgestemd voor een verschillend geluid.

Gewapend met een Boomwhacker volgen de deelnemers een high-tech visuele interface die hen gidst in hun samenwerking naar een vurige symfonie. De visuele interface toont kleurgecodeerde blokken op een groot scherm. Deelnemers gebruiken timing en teamwork om met hun buizen te slaan en zo muzikale noten te creëren telkens een muzieknoot een gekleurd blok raakt. Terwijl het event vordert, groeit de complexiteit en versnelt het tempo: de blokken bewegen sneller en de teams moeten sneller en krachtiger reageren om het opzwepende ritme te behouden en samen naar het hoogtepunt van uw conferentie te gaan!

BoomTime is een goedkope, kostenefficiënte manier om een conferentie te bekrachtigen.

00:00 - 00:05 BINNENKOMEN

Een indrukwekkende opstelling van 'BoomWhackers' is tentoongesteld, een opgewonden gevoel vult de zaal.

Indien u Boom Time meteen na een meeting wilt laten beginnen, kunnen we de tubes snel verdelen.

00:05 - 00:10 INTRODUCTIE

De deelnemers aan de conferentie ontdekken dat de gekleurde buizen elk een verschillende lengte en dus een verschillend geluid hebben.

We motiveren mensen om twee boomwhackers te nemen die overeen komen met twee muzieknoten in het stuk. Een groot scherm toont de visuele interface dat hen zal leiden in hun muziekcreatie.

00:10 - 00:20 TRAINING

The Boom Time interface ziet eruit zoals de ‘Guitar Hero’. Muzieknoten worden voorgesteld door gekleurde, bewegende blokken die de deelnemers perfect helpen bij hun timing. De groep oefent een aantal basisnoten die steeds moeilijker en complexer worden.

00:20 - 00:25 ALLEN SAMEN SHOW

Verbaasd door hun eigen, pas ontdekte muzikale capaciteit, vordert je groep richting hun hoogtepunt. Je kan zelf  kiezen uit een lijst met uitdagende en motiverende nummers. We kunnen iets op maat gemaakt aanbieden, passend bij het thema van uw evenement.

Terwijl het event vordert, groeit de complexiteit en versnelt het tempo: de blokken bewegen sneller en de teams moeten sneller en krachtiger reageren om het opzwepende ritme te behouden en samen naar het hoogtepunt van uw conferentie te gaan!

00:25- 00:30 FEEST!

Nu dat de groep heeft bereikt wat een halfuur geleden onmogelijk leek, vieren je teamleden hun succes. Het collectieve enthousiasme is fantastisch om te zien. Je teams zijn verenigd en je conferentie helemaal energized!

 

Teambuilding

Boom Time

Key Business Benefits

  • Cross Functional co-operation
  • Energising a conference
  • Exploring Excellence
  • Fun & Motivation
  • Team Dynamics
  • Teambuilding
  • Music, Feeling Good

Minimum aantal personen: 20

Maximum aantal personen: 2000

Indoor: YES

Outdoor: NO

Minimum timing: 15 min

Maximum timing: 45 min

Staff event: YES

Client event:  YES

 

Info & Prices

Download our info sheet of this concept to have a closer look into the program and the estimated prices.


Download Case

Persoonlijke gegevens toevertrouwd aan Event Masters worden aan de databank van Event Masters, Brownfieldlaan 37-1 in Willebroek toegevoegd. Deze gegevens worden verwerkt door Event Masters als onderdeel van haar klantenadministratie en marktonderzoek met het oog op de uitvoering van gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes voor onze producten en diensten. Indien u dit soort informatie niet wenst te krijgen, gelieve ons hiervan per e-mail op de hoogte te brengen via: legal@eventmasters.be. U heeft het recht deze gegevens te raadplegen of te corrigeren. Raadpleeg onze privacy policy om meer te weten over hoe we uw gegevens gebruiken.

Thank you for your interest in our concept. Please feel free to contact us for more info.
We like to work closely together with our clients in order to make the best service and find the ideal event that suits your needs.

Download File

Pin the following images

Next Event: Essence of Excellence
Contact Us