Chain Reaction

Teambuilding / Conference Ice breaker

Dsc
Dsc
Dsc
Dsc
Event Masters Teambuilding Chain Reaction Groep Group Sfeer Kettingreactie
Event Masters Teambuilding Chain Reaction Oversight Ketting Reactie
Previous Next

Deelnemers zijn vaak verbaasd van wat ze allemaal kunnen maken van een bizarre verzameling voorwerpen. Verbaasde blikken zijn niet ongewoon wanneer de uitdaging wordt uitgelegd.

Voorzien met een spelbord en een set spelkaarten moeten de deelnemers in teams informatie en middelen delen met andere teams. Zo moet een strategie ontwikkeld worden om de meest creatieve serie van machines te maken. Wanneer de deelnemers verder raken in de planning- & bouwfase, worden ze zich meer bewust van wat ze als team allemaal kunnen bereiken, met een hecht gevoel van een gemeenschappelijk doel. Zodra elke machine gemaakt is, komen alle teams samen. Elke machine wordt
geconnecteerd met de machines van de andere teams, waardoor er een lange ketting wordt gecreëerd. Daarna volgt het testen van de machines, waarbij de teams nog een laatste kans krijgen om aanpassingen uit te voeren. Eens dit gedaan, moeten de creaties ervoor zorgen dat de kettingreactie van begin tot einde lukt!

Nadat de constructie en het testen is voltooid, wordt de start van de kettingreactie vol opwinding afgewacht. Eens de reactie succesvol het einde heeft bereikt, ontstaat een euforie bij het behalen van het gemeenschappelijke doel.

Learning and development outcomes

Succesvolle teams begrijpen de taak, de kaarten en beoordelen de beschikbare resources. Ze maken een plan en doorheen de bouwfase beoordelen de teams hun constructie en passen ze hun oorspronkelijk plan
aan. De teams werken aan een gemeenschappelijke visie, het ontwikkelen van een strategie die ze opstellen door uitstekende project en resource management skills. De samenwerking tussen de teams om kennis en middelen te delen is essentieel om succes te behalen en de grenzen van creativiteit uit te breiden.

Deze teambuilding bestaat ook in een Teamtrainingformule. Hiervoor maakt u als KMO bovendien kans op een korting via KMO-Portefeuille.

Info & Prices

Download our info sheet of this concept to have a closer look into the program and the estimated prices.


Download Case

Persoonlijke gegevens toevertrouwd aan Event Masters worden aan de databank van Event Masters, Brownfieldlaan 37-1 in Willebroek toegevoegd. Deze gegevens worden verwerkt door Event Masters als onderdeel van haar klantenadministratie en marktonderzoek met het oog op de uitvoering van gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes voor onze producten en diensten. Indien u dit soort informatie niet wenst te krijgen, gelieve ons hiervan per e-mail op de hoogte te brengen via: legal@eventmasters.be. U heeft het recht deze gegevens te raadplegen of te corrigeren. Raadpleeg onze privacy policy om meer te weten over hoe we uw gegevens gebruiken.

Thank you for your interest in our concept. Please feel free to contact us for more info.
We like to work closely together with our clients in order to make the best service and find the ideal event that suits your needs.

Download File

Pin the following images

Next Event: Focus Booster
Contact Us