Crescendo

Teambuilding / Conference Ice breaker

Event Masters - Teambuilding - Crescendo
Event Masters - Teambuilding - Crescendo
Event Masters - Teambuilding - Crescendo
Event Masters - Teambuilding - Crescendo
Event Masters - Teambuilding - Crescendo
Event Masters - Teambuilding - Crescendo
Event Masters - Teambuilding - Crescendo
Previous Next

In minder dan één uur wordt jouw team een strijkorkest!

Crescendo is een nieuwe aanpassing van ons zeer populair teambuildingprogramma, Orchestrate. In tegenstelling tot Orchestrate neemt Crescendo slechts één kamer en één uur in beslag en dus is het perfect voor drukke conferenties en krappe budgetten.

Onze unieke aanpak levert verbluffende resultaten zelfs wanneer onze deelnemers geen muzikale ervaring hebben. Onze instructeurs wijzen de teamleden één van de twee klassieke strijkinstrumenten toe: de viool of de altviool. Daarna leren de teamleden snel de beginselen van het spelen en oefenen ze het deel in voor hun eigen compositie. Op het einde, met de begeleiding van onze op maat gemaakte backing track, maken de twee groepen prachtige muziek samen.

Waarom Crescendo?

Vele organisatorische teams verzanden in de stress van dag-tot-dag operaties, waar problemen worden verergerd door slechte communicatie en waar plezier moeilijk te vinden is. Wanneer een team een leuke, creatieve teambuilding zoals Crescendo deelt, kan het de juiste weg inslaan om morele- en communicatieproblemen op te lossen.

Muzikale teambuildingactiviteiten laten teams samenwerken  in een nieuwe context die leuk en creatief is. Zulke nieuwe contexten kunnen een verbroken relatie dynamiek resetten. Crescendo maakt het ook mogelijk voor je team om door middel van gezamenlijke inspanning, een schijnbaar onmogelijke uitdaging te laten slagen en op die manier banden te herstellen en te doen groeien.

Crescendo werkt net zo goed tussen conferentie sessies door, of na het dinner. Het is een budgetvriendelijke doch elegante teambuildingactiviteit die kan plaatsvinden in één enkele ruimte met een minimum aan verstoring en een maximum aan beloning.

We garanderen een muzikaal kwaliteitsvol resultaat. Contacteer ons nu en laat uw team genieten van de voordelen van dit ongelooflijke teambuildingprogramma.

Leren en ontwikkeling

Niet veel mensen kunnen in minder dan een uur een klassiek stuk spelen. Een team dat dit in synergie doet, kan dit wel. In veranderende markten is het van vitaal belang dat teamleden in staat zijn hun vaardigheden en rollen snel aan te passen, opdat de effectiviteit van het team behouden blijft en men reageert en handelt met een optimale snelheid en efficiëntie. Crescendo bereikt dit en nog veel meer, met deelnemers die zichzelf verbazen over wat ze kunnen in een beperkte hoeveelheid tijd vooraleer ze live gaan.

Teambuilding

Crescendo

Key Business Benefits

  • Teambuilding
  • Fun & Motivation
  • Team Dynamics
  • Uniting Teams
  • Learning & Development
  • Stimulate Creativity
  • Challenging Experience

Minimum aantal personen: 10

Maximum aantal personen: 100

Indoor: YES

Outdoor : NO

Minimum timing: 60 min

Maximum timing: 90 min

Staff event: YES

Client event: YES

 

 

Info & Prices

Download our info sheet of this concept to have a closer look into the program and the estimated prices.


Download Case

Persoonlijke gegevens toevertrouwd aan Event Masters worden aan de databank van Event Masters, Brownfieldlaan 37-1 in Willebroek toegevoegd. Deze gegevens worden verwerkt door Event Masters als onderdeel van haar klantenadministratie en marktonderzoek met het oog op de uitvoering van gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes voor onze producten en diensten. Indien u dit soort informatie niet wenst te krijgen, gelieve ons hiervan per e-mail op de hoogte te brengen via: legal@eventmasters.be. U heeft het recht deze gegevens te raadplegen of te corrigeren. Raadpleeg onze privacy policy om meer te weten over hoe we uw gegevens gebruiken.

Thank you for your interest in our concept. Please feel free to contact us for more info.
We like to work closely together with our clients in order to make the best service and find the ideal event that suits your needs.

Download File

Pin the following images

Next Event: Knowing me, knowing you
Contact Us