Essence of Excellence

Teambuilding / Conference Ice breaker

Teambuilding - Essence Of Excellence - Conference Breaker
Teambuilding - Essence Of Excellence - Conference Breaker
Teambuilding - Essence Of Excellence - Conference Breaker
Teambuilding - Essence Of Excellence - Conference Breaker
Teambuilding - Essence Of Excellence - Conference Breaker
Previous Next

Een teambuildingsensatie die de zintuigen uitdaagt

Signatuur geuren zijn big business. Maar achter de blinkende advertenties zit een team van professionele alchemisten, experimenterend met allerlei exotische extracten om de geur van hun beroemdheden vast te krijgen.

Essence of Excellence plaatst teams in deze veeleisende rol en schotelt hen de uitdaging voor om een geur te creëren die hoort bij een bepaalde doelgroep.

De parfumwereld is een emotionele wereld; teams zullen snel en efficiënt werken en kiezen de juiste ingrediënten. Succesvolle teams zullen de wereld zien door de ogen van hun klant. Ze zullen niet enkel een nieuwe geur maken, ook de ontwikkeling van een marketingcampagne hoort daarbij.

Nadat de teams de basistechnieken hebben geleerd, mengen de teams hun kennis met de producten en creëren ze een ready-to-wear geurtje. Essence of Excellence is geenszins beperkt tot vrouwelijke geuren; sommige teams zullen met unisex of mannelijke klantprofielen werken.

Essence of Excellence biedt een leuke context aan om bedrijfswaarden en klanttevredenheid te ontdekken, te netwerken en interne communicatie te verbeteren. Dit alles als breakout sessie of avondentertainment.

Teambuilding

Essence of Excellence

Info & Prices

Download our info sheet of this concept to have a closer look into the program and the estimated prices.


Download Case

Persoonlijke gegevens toevertrouwd aan Event Masters worden aan de databank van Event Masters, Brownfieldlaan 37-1 in Willebroek toegevoegd. Deze gegevens worden verwerkt door Event Masters als onderdeel van haar klantenadministratie en marktonderzoek met het oog op de uitvoering van gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes voor onze producten en diensten. Indien u dit soort informatie niet wenst te krijgen, gelieve ons hiervan per e-mail op de hoogte te brengen via: legal@eventmasters.be. U heeft het recht deze gegevens te raadplegen of te corrigeren. Raadpleeg onze privacy policy om meer te weten over hoe we uw gegevens gebruiken.

Thank you for your interest in our concept. Please feel free to contact us for more info.
We like to work closely together with our clients in order to make the best service and find the ideal event that suits your needs.

Download File

Pin the following images

Next Event: The Domino effect
Contact Us