Global Innovation Game

Teambuilding / Conference Ice breaker

Fbfgfbfg
Gvhjvj
Bjkbkj
Brbgbf
Jghtdnh
Hvhvhkvlk
Previous Next

Dankzij de Global Innovation Game is iedereen een innovator! Iedereen binnen je bedrijf aanmoedigen om met nieuwe, creatieve ideeën te komen? Het kan met dit concept. We geloven immers dat iedereen een innovator kan zijn.

Vind geweldige, nieuwe en innovatieve ideeën uit in een creatieve omgeving. Gooi het in de groep en investeer!

Het spel gaat ‘back to basics’ en stapt af van de dagdagelijkse druk door technologie en de gedachte niet zonder die technologie te kunnen. Niets is minder waar, want dit concept bewijst dat je door iedereen open te laten praten en innoveren, nieuwe ideeën creëert en dat zonder de hulp van zoekmachines, powerpoint en andere online invloeden.

Global Innovation Game is een toffe activiteit die creativiteit aanmoedigt & zij belonen die het meest innovatief zijn.

 

Teambuilding

Global Innovation Game

Info & Prices

Download our info sheet of this concept to have a closer look into the program and the estimated prices.


Download Case

Persoonlijke gegevens toevertrouwd aan Event Masters worden aan de databank van Event Masters, Brownfieldlaan 37-1 in Willebroek toegevoegd. Deze gegevens worden verwerkt door Event Masters als onderdeel van haar klantenadministratie en marktonderzoek met het oog op de uitvoering van gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes voor onze producten en diensten. Indien u dit soort informatie niet wenst te krijgen, gelieve ons hiervan per e-mail op de hoogte te brengen via: legal@eventmasters.be. U heeft het recht deze gegevens te raadplegen of te corrigeren. Raadpleeg onze privacy policy om meer te weten over hoe we uw gegevens gebruiken.

Thank you for your interest in our concept. Please feel free to contact us for more info.
We like to work closely together with our clients in order to make the best service and find the ideal event that suits your needs.

Download File

Pin the following images

Next Event: Knowing me, knowing you
Contact Us