Hole in 1

Teambuilding / Conference Ice breaker

Event Masters - Teambuilding - Hole In 1 -  Golfpiste
Event Masters - Teambuilding - Hole In One
Event Masters - Teambuilding - Hole In One
Event Masters - Teambuilding - Hole In One
Event Masters - Teambuilding - Hole In One - Golf
Previous Next

Hole in One is een liefdadigheidsuitdaging die teams vraagt een golfbaan te bouwen met niet-bederfelijke voedselitems die nadien worden gedoneerd aan het goede doel.
Een uniek MVO concept dat één van 's werelds meest populaire vrijetijdssporten integreert in teambuilding.

De spelen hebben een link met maatschappelijk verantwoord ondernemen, planning en customer relationship management. Het ene deel ondersteunt het andere.

Teams worden opgesplitst en krijgen verschillende, doch even belangrijke taken. Van het ontwerpen van de blauwdruk tot het samenstellen van onderdelen van de cursus, iedereen heeft een job die snel en efficiënt moet worden uitgevoerd. Een luchtige benadering die liefhebbers van golfen en netwerken samenbrengt.

Groen zijn op het groen

Een van de meest invloedrijke aspecten van Hole in One is het feit dat spelers wordt gevraagd de baan te bouwen met niet-bederfelijke voedselitems.

Hole in One is een schot in de roos op verschillende aspecten, want de manier waarop je uiteindelijk wint, is altijd dankzij teamwork.

Plan, bespreek, bouw, speel en lach je een weg doorheen deze activiteit die je plezier en een een lonende ervaring teruggeeft, zowel voor de geest als voor de gemeenschap.

Key Business Benefits

  • Cross Functional co-operation
  • Energising a conference
  • Corporate Responsability
  • Exploring Excellence
  • Fun & Motivation
  • Networking
  • Team Dynamics
  • Uniting Teams
  • Charity challenge

Minimum aantal personen: 20

Maximum aantal personen: 500

Indoor: YES

Outdoor: NO

Minimum timing: 30’

Maximum timing: 2h

Staff event: YES

Client event: YES

Info & Prices

Download our info sheet of this concept to have a closer look into the program and the estimated prices.


Download Case

Persoonlijke gegevens toevertrouwd aan Event Masters worden aan de databank van Event Masters, Brownfieldlaan 37-1 in Willebroek toegevoegd. Deze gegevens worden verwerkt door Event Masters als onderdeel van haar klantenadministratie en marktonderzoek met het oog op de uitvoering van gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes voor onze producten en diensten. Indien u dit soort informatie niet wenst te krijgen, gelieve ons hiervan per e-mail op de hoogte te brengen via: legal@eventmasters.be. U heeft het recht deze gegevens te raadplegen of te corrigeren. Raadpleeg onze privacy policy om meer te weten over hoe we uw gegevens gebruiken.

Thank you for your interest in our concept. Please feel free to contact us for more info.
We like to work closely together with our clients in order to make the best service and find the ideal event that suits your needs.

Download File

Pin the following images

Next Event: The Domino effect
Contact Us