Infinite Loop

Teambuilding / Conference Ice breaker

Infiniteloop
Infiniteloop4
Infiniteloop5
Infiniteloop6
Infiniteloop7
Infiniteloop8
Previous Next

Dé virtuele teambuilding waar communicatie tussen de echte wereld en de virtuele wereld centraal staat

Virtual Reality is de toekomst. De onderneming “The Odyssey” wil dit voor iedereen toegankelijk maken. Maar het blijkt niet zo onschuldig als het lijkt. Odyssey ontvoert gebruikers en sluit deze op in de virtuele wereld.  Jullie worden onderverdeeld in teams van “White Hackers”, die zorgen voor de veiligheid in de virtuele wereld. Jullie missie: bevrijdt een jongeman die afgelopen nacht opgesloten werd in de virtuele wereld.

Met deze teambuilding ga je heen en weer tussen de echte wereld en de virtuele wereld. Terwijl jullie team afwisselend met een VR bril de virtuele wereld betreedt en beschrijft wat hij of zij ziet, krijgen de anderen een manual met clues, tips en puzzels. Dompel jezelf onder in een minecraftachtige omgeving en communiceer van binnenuit met je teamleden om samen codes te ontcijferen. Enkel door samenwerking zullen jullie erin slagen om deze jongeman uit zijn benarde positie te bevrijden!

Slagen jullie er in of blijft hij voor eeuwig gevangen in de virtuele wereld?

Het eerste virtuele business spel

  Elk team krijgt een virtual reality bril, een controller en de Infinite Loop gids.

 Strategie is enorm belangrijk. Alleen zo zal het team erin slagen om de gevangene te bevrijden.

  Tijdens het spel wordt er concurrentie tussen de teams gecreëerd door de evolutie van de verschillende teams op het hoofdscherm te tonen.

  Wanneer de deelnemers denken dat ze klaar zijn, worden ze naar een tweede niveau geduwd en moeten ze door dezelfde kamers met  ingewikkeldere slotsystemen.

  Het design van het spel is vergelijkbaar met Minecraft, dit zorgt ervoor dat de deelnemers geen last zullen hebben van de simulatieziekte.

  In dit business spel worden de principes van LEAN toegepast en het  concept van continue verbeteringen.

  Er wordt verwacht dat deze teambuilding de bestseller wordt voor 2019

Teambuilding

Infinite Loop

Pin the following images

Next Event: Focus Booster
Contact Us