Harmonica Harmony

Teambuilding / Conference Ice breaker

Event Masters - Teambuilding - Hamonica Harmony - Holding Harmonica
Event Masters - Teambuilding - Hamonica Harmony - Holding Harmonica
Event Masters - Teambuilding - Hamonica Harmony - Laughing Harmonica
Event Masters - Teambuilding - Hamonica Harmony - Setting
Event Masters - Teambuilding - Hamonica Harmony - Harmonica Harmony
Event Masters - Teambuilding - Hamonica Harmony - Blues
Previous Next

De mondharmonica roept de klanken van het diepe zuiden op en is meer dan alleen een muziekinstrument. Bij Harmonica Harmony worden de deelnemers begeleid in een reeks leuke oefeningen die uitmonden in een
harmonische jamsessie die de blues terug wakker maakt.

Harmonica Harmony is een dynamische ervaring die letterlijk waargenomen beperkingen wegblaast om te bewijzen dat met teamwerk, goede communicatie en geloof alles mogelijk is. Het transformeert teams door persoonlijke grenzen te
verleggen, nieuwe gedachtegangen te openen en individuen samen te brengen op een unieke manier die nog lang in het geheugen zal blijven hangen.

Info & Prices

Download our info sheet of this concept to have a closer look into the program and the estimated prices.


Download Case

Persoonlijke gegevens toevertrouwd aan Event Masters worden aan de databank van Event Masters, Brownfieldlaan 37-1 in Willebroek toegevoegd. Deze gegevens worden verwerkt door Event Masters als onderdeel van haar klantenadministratie en marktonderzoek met het oog op de uitvoering van gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes voor onze producten en diensten. Indien u dit soort informatie niet wenst te krijgen, gelieve ons hiervan per e-mail op de hoogte te brengen via: legal@eventmasters.be. U heeft het recht deze gegevens te raadplegen of te corrigeren. Raadpleeg onze privacy policy om meer te weten over hoe we uw gegevens gebruiken.

Thank you for your interest in our concept. Please feel free to contact us for more info.
We like to work closely together with our clients in order to make the best service and find the ideal event that suits your needs.

Download File

Pin the following images

Next Event: Focus Booster
Contact Us