Art Teambuilding

Teambuilding / Conference Ice breaker

Dsc
Dsc
Dsc
Dsc
Dsc
Dsc
Dsc
Event Masters Teambuilding Masterpiece Painting Schilderij
Event Masters Teambuilding Masterpiece Painting Schilderij Price Waterhouse Coopers Connected Thinking
Event Masters Teambuilding Masterpiece Painting Schilderij
Event Masters Teambuilding Mozaik Afwerking Creatie
Event Masters Teambuilding Mozaik Close Up Mozaiek Maken Plakken
Event Masters Teambuilding Mozaik Creatie Dichtbij
Event Masters Teambuilding Mozaik Mozaiek Lijmen Plakken Teamwork
Event Masters Teambuilding Mozaik Plaatsen Creatie
Event Masters Teambuilding Mozaik Teamwork Begin Creatie Mozaiek Eerste Stappen
Event Masters Teambuilding Mozaik Teamwork Impressie Mozaiek Sfeer Team
Event Masters Teambuilding Mozaik Teamwork Outdoor Plakken Mozai Ek Creatie
Event Masters Teambuilding Mozaik Voorstelling Teambuilding Creaties
Event Masters Teambuilding Painting Sports Action Painting Teamwork Team
Event Masters Teambuilding Painting Sports Group Outdoor Painting Action
Event Masters Teambuilding Painting Sports Invulling Schilderen Schilderij Paint Painting Art
Event Masters Teambuilding Painting Sports Kids Kinderen Schilderen
Event Masters Teambuilding Painting Sports Paint Map Beret
Event Masters Teambuilding Painting Sports Work In Progress Music Blue
Previous Next

Creative team building activity: Painting Sport, Masterpiece & Mosaic

Wil je graag een creatieve teambuilding? Bekijk hier drie van onze art teambuildings!

Painting Sport

Heeft u iets te vieren? De lancering van een nieuw product? De start of het einde van een succesvol jaar? Dan zal dat moment worden vastgelegd - voor altijd. Maak van je kantoor een atelier en laat je werknemers hun eigen kunstwerk maken. In groepen van vijf personen creëer je originele schilderijen op lege canvassen , terwijl een artiest hen de hele tijd begeleid. Alle 'kunstwerken' worden bijgehouden om later in uw hal of kantoor te hangen. Het schildersporten is een echt teambuilding event, want het combineert de creativiteit van een heel team in één schilderij. Een geweldige manier om een ​​zakelijk thema luchtig te benaderen.

Deze teambuilding bestaat ook in een Teamtrainingformule. Hiervoor maakt u als KMO bovendien kans op een korting via KMO-Portefeuille.

Mosaic - Een originele en creatieve teambuilding activiteit

Mosaic is een uitstekend programma om deelnemers te laten reageren op de inhoud van een programma. Ideaal dus voor een teambuilding, een trainingsprogramma of een kick-off. Het is ook gewoon leuk om eens uit te proberen, want iedereen kan het! Event Masters maakt van uw pand een atelier. De deelnemers worden verdeeld in groepen van vijf. Elk team krijgt een werktafel van 40 x 40-cm voor hen. Op een bijzettafeltje staan tegels, lijm en andere benodigdheden. Event Masters zorgt zelf voor de vloer- en tafelbedekking. We beginnen meteen te werken aan de compositie van het kunstwerk dat de groep zal creëren. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich ten volle kan smijten en hun creativiteit kan laten gaan, hebben we een brainstormconcept bedacht. Dankzij deze methode ontdekken en accentueren we ieders idee en inbreng in de groep.

Wanneer de eerste sketches gemaakt zijn, krijgen de teams instructies over de artistieke interpretatie: kleuren kiezen, tegels breken, compositie, perspectief. Elk teamlid krijgt een specifieke taak. De begeleidende artiesten voorzien instructies en advies over bepaalde details, om de speelsheid van het project te verhogen. Elk team legt de essentie van wat ze gecreëerd hebben uit door middel van een rap nummer, dit is hoe we alles afsluiten.

Op het einde van je event, neemt Event Masters je kunstwerken mee naar onze studio. Wanneer ze helemaal droog zijn, brengen we een finishing touch aan en keren ze terug naar uw kantoor.

Masterpiece - Creative Collaboration

Doel: Creatief samenwerken is de beste lijm voor een hecht team. Een unieke kans voor uw medewerkers om samen te bouwen aan een tastbaar resultaat. Creëer een kunstwerk waarin iedereen zichzelf herkent, maar vooral het team zich terugvindt.

Spel verloop: Vertrekkend van een bestaand kunstwerk of ontwerp op maat, verdelen we canvassen over diverse teams. Elke groep schildert een deeltje van het kunstwerk. Allen moeten één naadloos geheel vormen waarin kleuren en figuren perfect aansluiten. Communicatie en samenwerking staan centraal.

Einde: De teams brengen alle doeken samen waardoor er één groot kunstwerk ontstaat waaraan iedereen zijn steentje heeft bijgedragen.

Teambuilding

Painting Sport

Pin the following images

Next Event: Boom Time
Contact Us