Puppet Master

Teambuilding / Conference Ice breaker

Event Masters - Teambuilding - Entertraining - Puppet Masters
Event Masters - Teambuilding - Puppet Masters
Event Masters - Teambuilding - Puppet Masters
Event Masters - Teambuilding - Puppet Masters
Event Masters - Teambuilding - Puppet Masters
Event Masters - Teambuilding - Puppet Masters
Previous Next

De ultieme communicatietest waarbij teams gigantische marionetten aansturen om –schijnbaar- eenvoudige menselijke bewegingen na te bootsen.

Puppet Masters is ontzettend veel fun, maar het daagt teams ook uit om een project onder te verdelen in haalbare stappen.
Heb je ooit stilgestaan bij het aantal individuele bewegingen als je wandelt? Puppet Masters is een teamactiviteit waarbij iedereen zich een duidelijk beeld moet vormen van zijn of haar rol in het grotere geheel.

Teambuilding met onze reuzen

Onderwerp de communicatie, het procesbeheer en operationele efficiëntie van je team aan een stevige test in Puppet Masters. Het is niet uitsluitend serieus teamwork hoor... Denk aan de hilariteit wanneer een teamlid de controle van een lichaamsdeel overneemt en menselijke mimiek probeert na te bootsen zoals wandelen, waaien, of dansen.

Een creatieve en originele teambuilding organiseren voor uw bedrijf, met deze teambuildingactiviteit is dat alvast gelukt!

Teambuilding

Puppet Masters

Key Business Benefits

  • Exploring Excellence
  • Stimulating Creativity
  • Practical Leadership
  • Learning
  • Roll play

Minimum aantal personen: 20

Maximum aantal personen: 500

Indoor: YES

Outdoor: YES

Minimum timing: 2h

Maximum timing: 4h

Staff event: YES

Client event: YES

Info & Prices

Download our info sheet of this concept to have a closer look into the program and the estimated prices.


Download Case

Persoonlijke gegevens toevertrouwd aan Event Masters worden aan de databank van Event Masters, Brownfieldlaan 37-1 in Willebroek toegevoegd. Deze gegevens worden verwerkt door Event Masters als onderdeel van haar klantenadministratie en marktonderzoek met het oog op de uitvoering van gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes voor onze producten en diensten. Indien u dit soort informatie niet wenst te krijgen, gelieve ons hiervan per e-mail op de hoogte te brengen via: legal@eventmasters.be. U heeft het recht deze gegevens te raadplegen of te corrigeren. Raadpleeg onze privacy policy om meer te weten over hoe we uw gegevens gebruiken.

Thank you for your interest in our concept. Please feel free to contact us for more info.
We like to work closely together with our clients in order to make the best service and find the ideal event that suits your needs.

Download File

Pin the following images

Next Event: Knowing me, knowing you
Contact Us