Quickfire

Teambuilding / Conference Ice breaker

1quickfire
2quickfire
3quickfire
4quickfire
5quickfire
6quickfire
7quickfire
8quickfire
9quickfire
10quickfire
11quickfire
Previous Next

Een snelle en energieke tablet game

Een kamer met op elke tafel niets dan een tablet en een balpen met papier. Evenveel teams van een man of 6 als er tafels zijn. Het doel: in een bepaalde tijd zoveel mogelijk challenges oplossen. De middelen: allerlei accessoires en vooral de verborgen talenten van iedereen!

Wat zijn de challenges? Simpel, er is voor elk wat wils: creatieve, actieve of breinbrekers, het team overlegt en kiest samen!

Teams krijgen eerst de gemakkelijke te zien en vervolgens de moeilijke, tot de supercategorie, waar ze natuurlijk het meeste punten mee kunnen scoren. Buigt één lid of een deel van het team zich over de ene challenge, dan kan een ander deel de volgende reeds voorbereiden.

QuickFire, dat is dynamisch, soms 100% teamwerk, af en toe eens voor de solitaire denker, of de grappigste acteur, of de sportiefste van de klas!

QuickFire zit in elk geval boordevol fun, strategie en teambuilding!

Bereid je voor op het WK met de Quickfire!

Nieuw in het aanbod van Event Masters is de Quickfire. Een uitdagende, dynamische teambuilding waarbij je in groepen van zes zoveel mogelijk challenges moet oplossen binnen een bepaalde tijd. Door middel van een iPad krijgen de teams de vragen te zien. Dit kunnen doe-vragen zijn, hersenbrekers of kennisvragen. Bij het oplossen van een vraag zet je punten in en beslist de moderator hoeveel punten je voor elke challenge krijgt. Wie scoorde er op het WK van ’94 tegen Duitsland? Of welke vrouw hoort bij welke speler? Maak een foto van de perfecte goal, wissel om ter snelst van truitjes of doe Ronaldogewijs een uitdagende truc met de bal. Het is maar een greep uit de challenges die de quickfire tot een competitieve en actieve teambuilding maken.

Quickfire Christmas

Wie meer van ludieke activiteiten houdt, kiest voor een Quickfire Christmas. Quickfire is een leuke mix van mentale, actieve en creatieve uitdagingen. Elk team ontvangt van de Kerstman-himself- een hele hoop materiaal en een tablet vol met feestelijke uitdagingen. Alle uitdagingen vragen een andere inzet en hebben een andere moeilijkheidsgraad. Naarmate de tijd verloopt, zal de ‘Christmas Spirit’ alleen nog maar toenemen!

Teambuilding

Quickfire

Info & Prices

Download our info sheet of this concept to have a closer look into the program and the estimated prices.


Download Case

Persoonlijke gegevens toevertrouwd aan Event Masters worden aan de databank van Event Masters, Brownfieldlaan 37-1 in Willebroek toegevoegd. Deze gegevens worden verwerkt door Event Masters als onderdeel van haar klantenadministratie en marktonderzoek met het oog op de uitvoering van gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes voor onze producten en diensten. Indien u dit soort informatie niet wenst te krijgen, gelieve ons hiervan per e-mail op de hoogte te brengen via: legal@eventmasters.be. U heeft het recht deze gegevens te raadplegen of te corrigeren. Raadpleeg onze privacy policy om meer te weten over hoe we uw gegevens gebruiken.

Thank you for your interest in our concept. Please feel free to contact us for more info.
We like to work closely together with our clients in order to make the best service and find the ideal event that suits your needs.

Download File

Pin the following images

Next Event: Focus Booster
Contact Us