The Domino effect

Teambuilding / Conference Ice breaker

Event Masters - Teambuilding - The Domino Effect - Stenen
Event Masters - Teambuilding - The Domino Effect - Gear Accessoires - Hoek
Event Masters - Teambuilding - The Domino Effect - Gear Accessoires - Coin
Event Masters - Teambuilding - The Domino Effect - Gear Accessoires - Coin
Event Masters - Teambuilding - The Domino Effect - Gear Accessoires - Coin
Event Masters - Teambuilding - The Domino Effect - Gear Accessoires - Coin
Previous Next

Wie heeft de meest vaste hand? Het meest creatief en innovatief? Elk team wordt belast met het creëren van hun eigen gigantische Domino meesterwerk, elk met hun eigen fijne kneepjes en aanpassingen.

In het eerste deel van de activiteiten strijden de teams tegen elkaar voor verschillende voorwerpen. Die voorwerpen kunnen ze dan verwerken in hun Domino structuur zoals lampen, boeken, ballen, …

Afhankelijk van hoe goed de teams presteren en uitdagingen winnen, hoe simpeler hun eindtaak zal zijn. Na de eerste wedstrijden krijgen de teams elk hun domino's en materialen die ze verdiend hebben. Zo kunnen ze hun meesterwerk bouwen. Het mooie aan dit is dat elk deeltje van de puzzel telt want als één klein stukje faalt, valt de hele zaak uit elkaar.

Domino heeft een geweldig verloop en het kan uit elkaar worden getrokken op een leuke en constructieve manier. Het extra voordeel is de mogelijkheid om te eindigen met een win-win situatie, zorgend dat alle teams deelnemen aan het finalespel.

Teambuilding

The Domino Effect

00:00 – 00:05 WELKOM

De host zal de groep een introductie geven tot de wondere wereld van de Dominos en schetsen wat er hen te wachten staat. Ze krijgen een woordje uitleg over de items die in hun doos liggen en worden geadviseerd dat snelheid belangrijk is, maar dat succes slechts voorkomt bij zij die een echte rally ontwikkelen.

00:05 – 00:15 PLANNING

Tijdens dit onderdeel zullen de teams hun rally beginnen plannen. Dit omvat het testen van alle items en de beste manier bedenken om deze samen te gebruiken. Verder zullen ze ook een schets samenstellen van hoe ze willen dat het resultaat eruitziet.

Tijdens dit proces zullen andere teamleden ook beginnen werken aan een reeks uitdagingen. Die zorgen ervoor dat het team items kan wegnemen uit de rally om het makkelijker te maken. Deze uitdagingen omvatten zowel cryptische (en andere) vragen als fysieke domino uitdagingen.

00:15 – 00:45 BOUWEN

Gedurende deze periode zal elk team een prototype bouwen om er zeker van te zijn dat alles werkt wanneer de rally begint. Wanneer ze tevreden zijn, kunnen ze elementen beginnen toevoegen aan hun rally en vlot in een andere laten overlopen. De teams die tijd hebben gestoken in het op lange termijn denken, zullen succesvoller zijn. Wanneer de teams klaar zijn, checken ze in bij de host met hun laatste gemeten positie.

00:45 – 01:00 DE LAATSTE RALLY

Wanneer alle teams ingecheckt zijn, beginnen de verschillende rally's (te beginnen met de laatste eerst). Als de rally succesvol is en alle blokjes omvallen én de ballon ontploft, neemt dat team de leiding. Het is dus wachten tot het laatste dominoblokje omvalt.

Info & Prices

Download our info sheet of this concept to have a closer look into the program and the estimated prices.


Download Case

Persoonlijke gegevens toevertrouwd aan Event Masters worden aan de databank van Event Masters, Brownfieldlaan 37-1 in Willebroek toegevoegd. Deze gegevens worden verwerkt door Event Masters als onderdeel van haar klantenadministratie en marktonderzoek met het oog op de uitvoering van gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes voor onze producten en diensten. Indien u dit soort informatie niet wenst te krijgen, gelieve ons hiervan per e-mail op de hoogte te brengen via: legal@eventmasters.be. U heeft het recht deze gegevens te raadplegen of te corrigeren. Raadpleeg onze privacy policy om meer te weten over hoe we uw gegevens gebruiken.

Thank you for your interest in our concept. Please feel free to contact us for more info.
We like to work closely together with our clients in order to make the best service and find the ideal event that suits your needs.

Download File

Pin the following images

Next Event: Apero teambuilding
Contact Us