Meet Johan

Teamtraining

Teamtraining

Teamtraining is een Teambuilding-surplus. Door de dynamiek van uw collega’s aan de hand van een leuke teambuilding te analyseren, kijken we samen hoe we vooruit kunnen stappen. Kwestie van echt efficiënt en doelgericht uw mensen te kunnen opleiden. Teamtraining maakt komaf met de idee om gewoon samen een leuke teambuilding te doen. Teamtraining gaat in tegen de trend van bij te leren zonder te weten waaraan of waarom. Met Teamtraining bouwen we echt aan uw team. Het is een tool voor HR-professionals, een praktijkinstrument voor trainers en coaches, een hulpmiddel voor u als team- of bedrijfsleider. Na het volgen van een Teamtraining weet u exact waaraan u kan werken om uw medewerkers te optimaliseren.

Bij Teamtraining staan Teambuilding en Training duidelijk in het verlengde van elkaar. Onze leuze: teambuilden verdient een ROI. Kortom: Teamtraining = training + fun!

Meer informatie?  Download onze Teamtraining brochure.

Download hier

Fun voor de deelnemers, leerrijk voor de onderneming!

Teamtraining vertrekt vanuit de dynamiek van uw mensen. We maken een een foto van uw team en kijken samen hoe we de werking kunnen verbeteren. Tijdens de teambuilding observeren we via iPads het gedrag, de communicatie en verhoudingen van de deelnemers. Deze observaties vormen de basis voor een gecertifieerd coach om een gericht en praktisch leertraject voor u op te maken. Agile Leadership, Teamcohesie, Klaar voor verandering, Teamcommunicatie en Well Being zijn ondermeer thema’s die we voor u uitwerken. Teamtraining verloopt in vier stappen: een intakegesprek, een observatie, een leuke teambuilding met coaching en een uitgebreide debriefing. Teamtraining is geschikt voor kleine groepen, maar zeker ook toepasbaar op grote teams tot meer dan 100 personen! Teamtraining verloopt op een locatie naar keuze. Wij zoeken naar de geschikte venue in uw omgeving of voor een inplanting in uw bedrijf.

KMO-Portefeuille

Wist u dat u via de KMO Portefeuille als bedrijf tot 40% subsidie krijgen op een Teamtraining? Event Masters is voor zijn Teamtraining programma’s erkend als Dienstverlener Opleidingen door VLAIO.

 

Pin the following images

Contact Us