Painting Sport

Teamtraining / Well Being

Painting Sports1
Painting Sports2
Dsc
Painting Sports
Previous Next

Van denken naar doen. Met Painting Sport ontlokken we jullie wildste en creatiefste ideeën en zetten ze om tot een verhaal op canvas.

Per vier of vijf personen maak je een schilderij op basis van een vooraf gegeven thema (project, product, conferentie onderwerp). Een individueel idee leidt tot een eigen synthese, tot een visueel groepsverhaal waarin iedereen zijn bijdrage levert en inspraak heeft. Ook uitvoering is een kwestie van taken verdelen en talenten erkennen.

Wie aarzelt en wie stelt zich meteen open? Zet je jouw idee gemakkelijk in het groepsgeheel en durf je het nadien zelfs te pitchen? Denkers of doeners, emotioneel of nuchter, vertrouwen of oppervlakkig plezier? Painting Sport onthult veel over de persoonlijkheid in de groep en het vertrouwen om jezelf open te stellen.

Nadien stellen de teams hun werk op een leuke manier aan elkaar voor en gaan de kunstwerken natuurlijk mee om kantoor, inkomruimte of meetingroom in te kleden. Een blijvende, persoonlijke herinnering aan een leerrijk samenzijn.

Learning outcomes:

  • Creatief denken en doen
  • Appreciatie van het talent van je naaste
  • Consensus en de essentie bereiken
  • Affiniteit met firma, product en collega’s
  • Groepsgeest versterken

 

 

Pin the following images

Next Event: Beat the Box
Contact Us