Absolutely Flabbergasted!

Absolutely Flabbergasted!

GONG!

Masters Olivier en Evelien bestelden deze week enkele tubes zonnecrème en haalden hun wandelschoenen vanonder het stof. Na enkele jaren voornamelijk onze Europese parels ontdekt te hebben, is het terug trending om verre horizonten te verkennen. Een incentive reis naar Panama, China of Peru? Event Masters are on their way!

De economie leeft terug op en bedrijven durven opnieuw te dromen. Dat merk je dus ook in de keuze van incentives, waar bedrijven terug durven te kiezen voor een verre bestemming als incentive reis.

“Op het menu: niet zozeer de klassiekers als kreeft, kaviaar en champagne maar wel “beleving.“

Met de komst van het “WorldWideWeb”, tv-programma’s als “Reizen Waes” en de gekende lage kostenmaatschappijen die de hele aardbol rondvliegen, lijkt geen enkele bestemming nog onmogelijk. Als incentives-speler blijft het steeds een enorme challenge om reizigers te blijven verrassen. Klanten kiezen voor een reis die lang blijft nazinderen.

Dat de klanten een dergelijke invulling verwachten, speelt helemaal in de kaarten van Event Masters. Turning events into experiences, daar gaan we namelijk altijd voor! Er is geen enkele uitdaging die we uit de weg gaan om elke activiteit of ervaring helemaal om te toveren tot een once-in-a-lifetime beleving.

Samen je lunch bereiden met lokale stam in Panama, dineren met zicht op de sluizen van het Panamakanaal of slapen in een luxe motorhome aan de voet van Yellow Mountain in China. Niet is te gek voor onze klanten en Event Masters maakt graag hun dromen waar. Onze doelstelling; de deelnemers helemaal “flabbergasted” achter te laten

Good to know voor je incentive reis: